onsdag 22. september 2010

Mine tanker om Sandes by

Sandes er en by i vekst. En by vil aldri bli ferdig å vokse. SAndnes er ingen unntak, men dette betyr ikke at det ikke går ann å forbedre det sandnes som vi har i dag.


Punkt en. det er store områder som kunne bli gjort om. Utfor vågen skole, med ciloene (som ikke blir brukt til noe som helst akkuratnå) kunne store forbedringer være gjort. Det ver veldig mange bygg pluss en parkeringsplass ved siden av. De ser ikke pene ut og de er gjerne ikke mer en en etasje, så de tar opp ganske mye plass. For min del kunne de bygget ett stort bygg med alt samlet. Kjøreskole, Gann skole osv. Bare samle alt i ett stort bygg, Resten kunne være ett trivelig park område, for slik det er nå, er det veldig utrivelig å være der. Spesielt med alt avfallet som kommer fra Gannskole.
Ciloene kunne godt vært gjort om til bl.a leiligheter, for en by i vekst er avhengig av sentrale bosteder.

Jeg jobber i en gruppe hvor vi tenker på å forandre ett område i Sandnes. Dette området er parkeringsplassen ved jernbanen og Ruten. Dette har ett stort forandringspotensiale. Vi vil ha noe mer marked, park aktig. Vi har da tenkt å tenke fremtiden, siden dette trossalt ER fremtiden. Vi vil tenke geometrisk, vi vil tenke plass og kafe. Vi vil at det skal være en plass i sandnes hvor ting kan skje. Vi håper at det kan bli noe som ikke er normalt. Noe annerledes og spennende og i øyefallende.
Derfor er punkt to at vi vil ha en møteplass for alle i en futuristisk stil.












Dette er jo å ta litt i ;) men tenk om vi er ett mellomledd til noe slikt som dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar